MERHABA BEN MURAT CAN ŞANLI TARİHİMİZİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ DOĞRU YERDESİNİZ... (sitede görünen reklamların sitemizle ilgisi yoktur...)

   
 
  FORUM
=> Daha kayıt olmadın mı?

TARİH İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIM MEKANINA HOŞGELDİNİZ... FORUMDA OLMASINI İSTEDİĞİNİZ KATEGORİ VARSA MESAJLAR BÖLÜMÜNDEN İLETEBİLİRSİNİZ...

FORUM - A1Da0YF7bRB

Burdasın:
FORUM => OSMANLI TARİHİ => A1Da0YF7bRB

<-Geri

 1 

Devam->


wiCxjz2sM (Ziyaretçi)
05.03.2015 22:07 (UTC)[alıntı yap]
That is a very good description of stout flvaour(s) in the 1800's. It's funny but the version of Guinness Stout brewed in Canada under license tastes quite like circa-1850 Guinness. It is very fizzy with a chalky, tart flvaour. This Guinness is made I understand by adding a concentrate of some kind from Dublin to a base beer made here. While seemingly a lesser version of Guinness (we get all the others too except FES and 250th), it is actually pretty good and is similar to the bottled Guinness I recall in the U.K. in the 1980's.The term "nut" as applied to brown ale in the poems was intended simply to emphasize its colour. Oddly though, while (as I recall) nut brown draughts were lauded as country drinks - e.g., by Oliver Goldsmith - it was not generally a country style of beer. I think the answer must be that the poets were city-based or inclined, and used a London beer style to evoke lyrically aspects of the country. Poetic, not brewer's, license.Gary



Bütün konular: 64
Bütün postalar: 92
Bütün kullanıcılar: 25
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse crying smiley
 
 


TÜRKİYE'DE TARİH EĞİTİMİNİ YETERLİ BULUYOR MUSUNUZ?
EVET
HAYIR

(Sonucu göster)


GÜNCEL DÖVİZ KURLARI
 
GÜNCEL ALTIN FİYATLARI
 
KÖŞE YAZILARI
 
 
Bugün 325 ziyaretçi (381 klik) kişi burdaydı!
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol